Hus

Alla har vi olika visioner om hur ett drömhus ser ut. 

Drömmer du om ett stramt funkishus med naturtomt, eller ett mer traditionellt hus med spröjsade fönster och djupa fönsternischer där du kan sitta och titta ut över en stor trädgård?

Vi har olika storlekar på färdiga husmodeller, för dig som vill ha hjälp på vägen.

  • Småhus 70-110 kvm
  • Mellan 110-170 kvm
  • Stora 170- 220 kvm
  • En eller två plan

Vare sig ditt nya drömhus är litet, stort eller något mitt emellan finns vi med i ditt projekt från början till slut och tar hand om all projektledning. Du kan istället fokusera på din dröm. Alla ritningar och planlösningar kan du se i moderna 3D ritningar som ger dig en bra uppfattning om hur ditt livs investering för familjen kommer att se ut!

Ta kontakt så skickar vi dig material över tidigare produktioner. 

Du kanske har egna drömmar om hur ditt hus ska se ut? 

Insidan bör vara funktionell för familjen. Kanske du drömmer om en öppen planlösning med smarta utrymmen för den sociala familjen. 

Köket är ofta husets hjärta, ett rymligt kök med möjlighet till samkväm och matlagning. Bor du på landet kanske en rejäl vedspis ligger på önskelistan.

Sovrummet ska vara rymligt, och en härlig balkong i anslutning ökar förstås mysfaktorn. 

Kanske drömmer du om en rejält tilltagen garderob? Möjligheterna är oändliga. Har du drömmen så har vi lösningen.

Varsitt rum till barnen ligger förstås på den växande familjens önskelista, med utrymmen för det yngre barnets lek eller plats för tonårsbarn och deras kompisar. 

Självklart har alla rum nätverk och telefon indraget, samt gott om eluttag

Är någon i familjen kreativ finns kanske behovet av en ateljé? Utrymmen anpassade för bokhyllor och datorer för den litteraturintresserade, stort arbetsbord för sömmerskan, stora fönster med härligt ljusinsläpp för konstnären, och varför inte även en egen plats för det kreativa barnet. 

För många är vardagslyx ett stort badrum med både dusch och bad, dubbla tvättställ för den större familjen, massor med förvaring och varför inte plats för sittmöbler utanför bastun. Samt klinker, kakel och golvvärme.

En tvättstuga av större modell för den aktiva familjen, där det finns gott om bänkar att vika tvätten, plats att hänga tvätt på tork, tvättmaskin, torktumlare, och en rejält tilltagen förvaring där det även finns eget utrymme för träningsväskan, hockeyklubbor, sportskor och ridkläder.

Utomhus är möjligheterna oändliga, veranda under tak för härliga grillkvällar, syrenberså som ger insynsskydd för den vedeldade badtunnan.

Kanske du drömmer om en lummig trädgård med doft av kaprifol och ros att strosa runt i sena sommarkvällar. Grusgångar och plattsättningar och varför inte en egen liten köksträdgård.

Vi hjälper dig även planera en väl tilltagen uppfart med plats för familjens bilar, cyklar och mopeder. 

För den motorintresserade  är förstås det fristående dubbelgaraget med vatten och avlopp anpassat för garage en viktig del av husbygget. 

Allt detta kan vara dina drömmar, vi hjälper dig förverkliga dem!